За Овните се очертава реално напрежение, а Телците ще са под

...
За Овните се очертава реално напрежение, а Телците ще са под
Коментари Харесай

Какво ни чака през новата седмица

За Овните се обрисува действително напрежение, а Телците ще са под мощно влияние през интервала. Близнаците още веднъж са вулкан от страсти, а Раците се нуждаят от повече непоклатимост.

При Лъвовете е засилена интензивността, а Девите отстраняват спънки пред себе си. Везните показват своя триумф, а Скорпионите действат блестящо, уверено, и са непреодолими. Стрелците се оправят сполучливо, а при Козирозите се обрисува неустойчивост в бизнеса. Водолеите реализират задачите си, а за Рибите се обрисува добър шанс.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Мобилизирайте се

Проявете градивното си мислене и се заловете с тези каузи, на които периода за привършване следва, не раздвоявайте вниманието си в доста направления. Новото седемдневие ще даде на Овните положителни благоприятни условия за професионален прогрес, за удовлетворителни облаги и за реализация на настоятелен цели. Късметът ви е доста мощен, само че това надали ще е задоволително за триумф във всичко. Налице за мнозина от зодията е разпределяне и незадоволителна интензивност при реализирането на подготвени за реализиране планове.Мобилизирайте се, с цел да съумеете!Неделя и вторник са по-спокойни. Останалите ще са тежки.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силно напрежение

Част от ползите ви съответстват с тези на обществото и последователно ще се превърнете във водачи, следвайки волята си и общото въодушевление. От позиция на късмет за финансов триумф и за реализация на задачите в бизнеса, седмицата дава положителни условия. Главният въпрос се свежда до опцията да се възползвате от изискванията, което надали ще е елементарно в случай че не овладеете нарасналата си раздразнителност. Задължително е да го сторите, тъй като ще последват събития, които ще ви лишат от непоклатимост. Всички дни от интервала са доста нервни и напрегнати, което мощно ще затрудни разгръщането ви.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите

Не бързайте да се притеснявате, погледнете на протичащото се откъм положителната му страна и търсете вероятностите пред себе си. Близнаците добре знаят, че слабото им място са нервите, а качественото им преодоляване изисква повече волеви старания. Периодът ще ви сблъска с изненадващо развиване на настоятелен въпроси. Тези събития не трябва да ви изваждат от равновесие,  защото ще допуснете неточности, които ще окажат неприятно въздействие върху обстановки свързани с бъдещето. Петък не е неприятен, само че е доста нервозен. Уикендът е по-добър. Понеделник и вторник са тежки. Следващите дни са по-добри.

 

Седмичен хороскоп РАК

Стабилизирайте се прочувствено

С рутина и религия в личните ви сили пристъпвате към следващия мощен интервал в живота ви. Вашата делова реализация и контактите в близкия кръг и публичните среди ще са на забележително равнище. Трябва на наблегнете на прочувствената си стабилизация. Личи, че в това отношение сте нестабилни и мъчно се мобилизирате, с цел да реагирате вярно при нечия офанзива. В петък проявете повече интензивност за осъществяване на задачите. Уикендът е добър само че има и нерви.Повече напрежение е годно за понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са по-спокойни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Засилена неустойчивост

Усилията ви през седмицата ще са градивни, трансформирайки отрицателните въздействия в положителни. Представителите на Лъв са най-силно наранени от силите предизвикващи неустойчивост. Причината за появяването й е по този начин присъщата за вас липса на самообладание. Периодът ще е много сложен за настоящите в бизнеса. В тази сфера се обрисуват промени, в това число и неподходящи. В петък кавги и мощно напрежение. Уикендът е удобен, а понеделник ще много сложен и блестящо под напрежение. Следващите дни от интервала са сполучливи за реализация на задачите.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Отстраняване на спънки и проблеми

Харесвани и недолюбвани ще продължите да търсите своето място под слънцето. При изискване, че не се поддавате на нервна превъзбуда в службата и деловите среди, ще съумеете да реализирате професионалните си задания. Седмицата ще е сполучлива за премахване на спънки, и за финансови достижения. Петък е под напрежение, само че успявате. Уикендът е с по-нервна неделя, само че е добър. Понеделник е доста сложен. Напрегнат е и вторник, а другите дни са добре.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Пълен триумф

Настава интервал на ексцентричен метод в търсене на решения на проблемите. Моментът за по-значителна делова смяна настава през идната седмица за Везните, като се изключи че по определение интервалът е мощно удобен за ползотворни контакти с авторитетни персони, за парични облаги и за сполучливо осъществяване на договаряния и договорирано. Възможно е да се сблъскате с крах по въпроси от персонално естество. Петък е превъзходен, а уикендът е по-нервен. Делниците са превъзходни. Малко по-напрегнат ще е вторник.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Решителни и непреодолими

Напрежението не ви се отразява добре, за това гледайте да се вълнувате по-малко. Наличието на планетата Сатурн в Съзвездие Скорпион предизвиква много дискомфорт на представителите на знака, само че в същото време придава на решителността им твърдостта на минерала елмаз. Ще имате опцията да си го докажете през идващите дни, през които напрежението и триумфите ще се редуват. Петък ще е много под напрежение. Уикендът е удобен, само че неделя носи и кахъри. Останалите дни носят деловата удача и промени в персонален проект.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Добро справяне

Професионалните ви задължения ще вземат преднина и персоналните взаимоотношения и безредици ще останат обратно. Това е стадий на непоклатимост, обхващаща ви в персонален и настоятелен аспект, само че във връзка с деловите действителности обстановката ще е по-напрегната и по-нервна. Въпреки това сполуката е неотделима от вас през седмицата. Проблеми през всекидневието има, само че не са непреодолими. Петък ще е под напрежение и ядосан. Нервността ви ще се задържи през уикенда, а понеделник ще е изменчив. Следващите три дни ще са по едно и също време и сполучливи и с подчертана нервна превъзбуда.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Нестабилност в бизнеса

В положителни другарски връзки сте с доста хора и в този момент това е значимо за вас. Успехите на Козирозите са налице, тъй като разчитат най-вече на себе си, и няма по какъв начин да се трансфорат в жертви на недобронамерените. През тази седмици по-зорко да наблюдават делата си ангажираните в взаимен бизнес. При вас се следи начало на дестабилизация. Уловите ли в точния момент процеса, ще съумеете да отстраните отрицателните въздействия. Петък и уикендът ще бъдат доста нервни. Понеделник, вторник и сряда ще са удобни. В четвъртък напрежение.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Реализация на задачите

Започвате нов интервал в професионалната си кариера. Повишена ангажираност и възходяща отговорност, само че и увеличаващи се приходи. Мнозина от Водолеите ще приложат демонски хитрини, с цел да придобият нещо, към което се стремят. Периодът и удобен за вас, тъй като ще ви радва със мощен шанс. Във финансов аспект се обрисува началото на промени, а публичните позиции на мнозина са изгубили прочут % от стабилността си. Засилената заостреност във взаимоотношенията с другите ви вреди. В петък преодолявате проблеми. Уикендът и делниците ще са нервни, само че и сполучливи.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Добър шанс

Не съжалявайте за проявената си непримиримост, вложена сила и време, те ще ви донесат материални и духовни задоволения. Седмичният стадий ще е значим за мнозина от Рибите, тъй като основава условия за делова и професионална неустойчивост, която няма да ви навреди финансово, само че ще ви скъса нервите през седемдневието. За някои от зодията въпросната неустойчивост визира най-вече здравословното положение. Етапът ви носи добър шанс. Хубаво е да намалете остротата във взаимоотношенията си.Петък и уикенда са нервни. Делниците носят проблеми,но ги преодолявате сполучливо.

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР